Blogi


Edunvalvontavaltakirja pähkinänkuoressa

Laatimalla edunvalvontavaltakirjan saat itse määrätä asioidesi hoidosta, kun et itse niistä enää pysty huolehtimaan. Edunvalvontavaltakirjalla voit määritellä, kuka asioitasi hoitaa, mitä asioita hän hoitaa ja miten.

Lue lisää

Riskit logistiikan sopimuksissa ja pitkissä alihankintaketjuissa

Logistiikan sopimukset, etenkin kuljetussopimukset, ovat usein välttämättömiä yrityksille, jotka ovat tekemisissä tavaran kaupan kanssa. Globaalistuminen on saanut aikaan sen, että tavara voi matkustaa mistä tahansa päin maailmaa lähes minne tahansa.   Miksi logistiikan sopimuksissa on riskejä?   Kun tavara on matkalla määränpäähänsä, käytetään yleensä eri kuljetusmuotojen yhdistelmiä. Lisäksi eri toimijoita voi olla matkalla periaatteessa kuinka … Continued

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun asennus parvekkeelle

Toukokuussa 2021 korkein oikeus salli ilmalämpöpumpun asennuksen parvekkeelle osakehuoneistossa tehtävänä muutostyönä. Perusteluissa korkein oikeus totesi, että parveke oli yhtiöjärjestyksen mukaan osakkeenomistajan hallinnassa, oli hänellä siten myös asuinhuoneiston ja parvekkeen väliseen seinään lähtökohtaisesti muutostyöoikeus.

Lue lisää
Lue lisää

Jutellaan ja kartoitetaan sinun tarpeesi

 

OTA YHTEYTTÄ