Kauppasopimus

Ota yhteyttä ›

Kauppasopimukset asianajo­toimistoltamme

Hyvällä kauppasopimuksella vältetään parhaiten myyjän ja ostajan väliset sopimusriidat.

Hyvä kauppasopimus on kirjallinen ja yksiselitteinen ja sen osapuolet ymmärtävät samalla tavalla kaikki sopimuksen yksityiskohdat. Näin vältetään todennäköisimmin myyjän ja ostajan väliset sopimusriidat. Myös yrityksen liiketoimintaan vaikuttavia yllättäviä riskejä sekä menoja, kuten sopimussakkoja, vahingonkorvauksia, sopimusriitojen selvittämistä ja mahdollisia oikeudenkäyntikuluja voidaan hallita ammattilaisen laatimalla kauppasopimuksella.

Kauppasopimuksessa on sovittava ainakin

  • Kaupan kohde yksiselitteisesti
  • Toimitusaika ja toimitustapa
  • Myyjän ja ostajan velvollisuudet
  • Hinta ja maksuehto

Valmiit kauppasopimuspohjat pystyvät harvoin kuitenkaan vastaamaan yrityksen sopimustarpeisiin, koska ehtoja ei ole räätälöity juuri kyseisten sopimusosapuolien tarpeille. Siksi ne voivat aiheuttaa epäselvyyksiä ja yllättäviä seurauksia. Tämän vuoksi suosittelemme, että asianajajamme laatii yrityksesi kauppasopimuksen.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi. Sen jälkeen voimme sopia maksuttoman alkuneuvottelun. Toimistomme sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman vieressä, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Tapaamisia voidaan järjestää niin etäyhteydellä kuin paikan päällä.

Ota yhteyttä
Soita