Asumisen ja rakentamisen juridiikka

Ota yhteyttä ›

Lakiapua rakentamiseen ja asumiseen

Suurissa, säännellyissä investoinneissa korostuvat kokemus ja alan asiantuntemus.

Meihin Asianajotoimisto Honkanen & Piispanen Oy:ssä voit luottaa tiukoissakin rakentamisen ja asumisen juridiikkaa koskevissa tilanteissa. Kumppanuutemme on käytettävissä kaikkiin seuraaviin osa-alueisiin, joissa yrityksesi tarvitsee lakimiesten ammattiosaamista tai kun kyseessä on henkilökohtainen asiasi. 

Urakkasopimukset

Urakkasopimukset ovat yleensä laajoja ja monimutkaisia. Ei olekaan ihme, että niistä syntyy usein epäselvyyksiä. Urakkasopimuksissa myös taloudelliset intressit ovat merkittäviä. Toimistostamme löydät urakkariitojen selvittämiseen vaadittavaa oikeudellista erityisosaamista sekä laajaa teknistä ymmärrystä.

Tarjoamme apua niin uudiskohteisiin kuin vanhempien kiinteistöjen urakkariitoihin. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi rakentamisen vastuukysymykset ja reklamaatiot, uudiskohteen vastuukysymykset sekä muutostöiden ja kunnossapidon vastuukysymykset.

Ota yhteyttä ›

Asuntokauppa ja kiinteistökauppa

Asunto- ja kiinteistökauppa ovat isoja sijoituksia, joihin liittyy paljon sääntelyä. Kauppatilanteessa kokemus ja asiantuntemus ovat valttia, ja meidän hoidettavaksemme voitkin jättää seuraavat asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät oikeudelliset asiat:

  • kauppakirjan laadinta
  • välittäjän ja muiden asiantuntijoiden vastuukysymykset
  • asuntokauppariidat, kiinteistökauppariidat ja rakentamisen riitatilanteet
  • vuokrasopimusten laatiminen.
     

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiö

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön hallinto sekä päätöksenteko vaativat syvää ymmärrystä, sillä niihin liittyy paljon velvoittavaa sääntelyä. Myös vastuunjakoon liittyvät tilanteet voivat olla epäselviä. Valitettavien virhe- ja riitatilanteiden välttämiseksi autamme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön hallintoon liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Käänny puoleemme, jos lakiasiat tulevat ajankohtaisiksi asumisessa tai rakentamisessa. Kartoitetaan tilanteesi, jonka jälkeen on mahdollista sopia maksuton alkuneuvottelu. Toimistomme sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman vieressä, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa, josta voimme tulla tapaamaan sinua tai hoitaa asiaasi etäyhteydellä. 

Ota yhteyttä ›
Soita