Urakkasopimus

Ota yhteyttä ›

Urakkasopimukset kokeneilta asianajajiltamme

Urakan sujuva eteneminen on kaikkien osapuolten etu.

Kuka vastaa aliurakoitsijan aiheuttamista viivästyksistä? Miten edetä, kun osapuolet ovat eri mieltä siitä, mitä urakkaan kuuluu? Mitä tehdä, kun lattian kaato on tehty väärin tai laatutaso ei muuten vastaa sovittua? Aina ei ole edes selvää, kenelle kuuluu reklamoida.

Rakennusurakan kehitystä urakan aikana on vaikeaa ennakoida. Urakkasopimuksen tulee voida vastata urakan aikana syntyviin ongelmiin ja selkeyttää urakan osapuolien vastuut ja oikeudet. Eniten rakennusurakoissa tulee riitaa työn laadusta, hinnasta ja aikataulusta. Moni ongelma voitaisiin välttää antamalla asianajajan tarkistaa rakennusurakkasopimus ennakolta. Jos erimielisyys urakasta on jo kerennyt syntymään, on aina tehokkainta puuttua tilanteeseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Meiltä saat kokeneet asianajajat avuksesi urakan kaikkiin vaiheisiin. Jutellaan tilanteestasi ja varataan maksuton alkuneuvottelu. Toimistomme sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman vieressä, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Tapaamisia voidaan järjestää niin etäyhteydellä kuin paikan päällä. Tutustu myös muihin rakentamisen ja asumisen juridiikan palveluihimme.  

Ota yhteyttä
Soita