Mistä kaikki lähti

Matti Honkanen ja Antti Piispanen perustivat asianajotoimisto Honkanen & Piispasen vuonna 2018. He halusivat luoda yrityksen, jossa laadukas työ on itsestäänselvyys. Kolme päivää myöhemmin perustamisesta kalenterit olivat täynnä asiakkaita.

Meillä Honkanen & Piispasella näemme, että pienessä yrityksessä asiakkaan kohtaaminen korostuu ja silloin myös oikeudelliset ongelmat sisäistetään paremmin. Asiakkaan tyytyväisyys on kaiken tekemisen lähtökohta. Meitä ajaa eteenpäin juttujen voittaminen sekä asiakkaan luottamuksen ansaitseminen aina uudelleen.

Toimistomme sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman vieressä lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Meille on helppo saapua vaikka lentokoneella. Halutessasi voimme myös jutella etäyhteyden kautta.

 

 

Mitä asiakas saa meiltä?

Otamme tilanteen haltuun yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakkaan tarpeet ovat toimintamme lähtökohta. Me perehdymme asiakkaan tilanteeseen, johon löydetään oikeita, toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Annamme luotettavaa tietoa, jotta asiakas pystyy tekemään hänelle parhaan päätöksen.

 

Ison ja pienen asianajotoimiston vahvuudet.

Suhde asiakkaaseen on välittömämpi isoon toimistoon verrattuna, kun ylimääräiset välikädet puuttuvat. Tämä näkyy myös huokeampana hintana. Pienessä toimistossa ei kuitenkaan osaamisen syvyydestä ja laajuudesta tarvitse tinkiä.

 

Pienessä asianajotoimistossa suhde asiakkaaseen on välittömämpi.

Arvomme antaa työlle merkityksen

 

Molemmat asianajajamme kokevat suurta intohimoa työtänsä kohtaan. Antille työ on merkityksellistä, jopa kihelmöivän innostavaa. Matille parasta on, kun pääsee auttamaan asiakasta ja voittamaan juttuja.

 

Asiakaslähtöisyys

on kaiken tekemisen lähtökohta. Tavoitteemme on, että asiakas haluaa suositella yritystämme muillekin, koska on niin tyytyväinen saamaansa palveluun.

 

Vantaan paras työpaikka

on ollut yrityksen arvo heti perustamisesta asti. Pian perustamisen jälkeen palkkasimme ensimmäisen legal assistentin. Nyt yrityksessä on jo kaksi assistenttia ja kaksi associate traineeta, jotka tekevät intohimolla töitä. 


M

Matti Honkanen

Asianajaja

Matti on erikoistunut sopimus- ja yhtiöoikeuteen. Hänellä on lisäksi laaja kokemus lukuisista talousrikoksia ja tulliasioita sekä työsopimuksia koskevista oikeudenkäynneistä. Matilla on myös pitkä kokemus kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Hän on asunut useita vuosia ulkomailla Saksassa, Venäjällä ja viimeksi Espanjassa. Matti palvelee ulkomaisia asiakkaita useilla eri kielillä.

  • Sopimusoikeus
  • Yhtiöoikeus
  • Työoikeus
  • Tullioikeus
A

Antti Piispanen

Asianajaja, varatuomari, toimitusjohtaja

Antti on erikoistunut yhtiöoikeuteen, sopimusoikeuteen sekä riitojen ratkaisemiseen. Hänellä on lisäksi runsaasti kokemusta asumisen ja rakentamisen juridiikasta sekä urakkariidoista. Antilla on myös paljon kokemusta vaativista vahingonkorvausta koskevista oikeudenkäynneistä.

  • Yhtiöoikeus
  • Sopimusoikeus
  • Vahingonkorvausoikeus
  • Asuminen ja rakentaminen
  • Työoikeus
  • Perintöoikeus