Varaa aika yrityksesi oikeudelliseen tarvekartoitukseen

 

Tarvekartoitus on vaivaton tapa selvittää lakiasioiden tilanne ja tarvittavat toimet yrityksessäsi.

Oikeudellinen tarvekartoitus on matalan kynnyksen tilaisuus tarkistaa yrityksesi oikeudelliset asiat yhdessä asiantuntijan kanssa.

Yrityksesi elinkaareen, henkilöstöhallintaan ja liiketoimintaan liittyy paljon lainopillisia asioita, joissa hereillä olemalla vältät riskejä ja mahdollisia mainehaittoja. Parhaimmillaan lainsäädännöstä perillä oleminen voi antaa merkittävää kilpailuetua.

Oikeudellisen tarvekartoituksen avulla tuomme selkeyttä ja tietoa lakiasioiden hoidosta ja tarvittaessa myös koulutamme henkilöstöäsi.

Oikeudellinen tarvekartoitus liiketoimintaasi ymmärtävän asianajajan kanssa toimii paitsi erinomaisena katsauksena nykytilanteeseen, myös pohjana suunnitella lainopillisesta näkökulmasta riskitöntä tulevaisuutta.

 

Kuinka saan maksuttoman

oikeudellisen tarvekartoituksen

yritykselleni?

Kiireettömissä tapauksissa jätä yhteystietosi lomakkeeseen, ja kerro myös hieman, jos sinua askarruttavat tietyt lainopilliset asiat.

Olemme sinuun pian yhteydessä!

Mikäli asiaasi liittyy olennaisesti asiakirjoja tai muuta aineistoa, voit lähettää niitä ennakkoon meille osoitteeseen antti.piispanen@honkanenco.fi.

 

Mikäli asiasi on kiireellinen, voit soittaa suoraan asianajaja Antti Piispaselle numeroon:

+358 50 3740323.

Hoidetaan yhdessä lakiasiasi ajan tasalle!

 

A

Antti Piispanen

Varatuomari, toimitusjohtaja, asianajaja

Antti on erikoistunut liikejuridiikkaan, sopimusoikeuteen sekä riitojen ratkaisemiseen. Hänellä on lisäksi runsaasti kokemusta asumisen ja rakentamisen juridiikasta sekä urakkariidoista. Antilla on myös paljon kokemusta vaativista vahingonkorvausta koskevista oikeudenkäynneistä.

  • Yhtiöoikeus
  • Sopimusoikeus
  • Vahingonkorvausoikeus
  • Asuminen ja rakentaminen
  • Työoikeus
  • Perintöoikeus