Asianajaja Antti Piispanen – soita 050 374 0323Varatuomari ja asianajaja Antti Piispanen on toinen Asianajotoimisto Honkanen & Piispasen perustajista sekä yrityksen toimitusjohtaja. Antti on meidän pyöräilevä asianajaja, joka on kerennyt kartuttamaan työkokemustaan juridiikan parissa laajalla rintamalla.

 

Antilla on runsaasti kokemusta eri liikejuridiikan toimeksiannoista. Hän on toiminut muun muassa vakuutus-, rahoitus- ja logistiikka-aloilla toimivien päämiehien neuvonantajana. Antilla on myös kokemusta konkurssipesän tehtävien hoitamisesta.
 

Antti on YritysVantaan hallituksen jäsen. YritysVantaa auttaa kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Antti toimii sovittelijana Asianajajaliitossa.
 

Antilla on kokemusta tuomioistuimen toiminnasta molemmin puolin. Hän sai varatuomarin arvonimen vuonna 2018 auskultoituaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Siellä Antti myös oivalsi asianajajan työn hienouden ja samana vuonna suoritti asianajajatutkinnon.
 

Jotta juristista voi tulla asianajaja, on hänellä oltava riittävän monta vuotta työkokemusta sekä hänen tulee suorittaa asianajajatutkinto. Asianajajien toimintaa valvoo Suomen Asianajajaliitto.

 

 

Asianajotoimisto Honkanen & Piispanen yrittäjille ja yrityksille | 050 3740 323

Perustajat

Soita