Asianajaja Antti Piispanen YritysVantaan hallitukseen

 

Toimistomme asianajaja Antti Piispanen valittiin tänään 27.10.2020 yhdistyksen vuosikokouksessa Vantaan Uusyrityskeskus ry:n hallitukseen.

YritysVantaa auttaa kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä – ammattitaidolla, luottamuksellisesti ja maksutta. Sen toiminta koostuu erilaisista neuvontapalveluista.

Neuvontaa voi saada yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. YritysVantaan painopiste on aloittavissa yrityksissä. Silti se neuvoo jatkuvasti yrityksiä erilaisissa muutostilanteissa. Tällaisia tilanteita ovat esim. yrityksen rahoitus, omistajanvaihdos, liiketoiminnan kehittäminen tai kansainvälistyminen.

Asianajaja Antti Piispanen on aiemmin osallistunut YritysVantaan toimintaan esiintymällä Oma Yritys -teemapäivissä ja neuvomalla alkavia yrittäjiä juristiklinikoilla. Nyt siis Piispanen haluaa lisäksi olla auttamassa yrittäjiä tarjoamalla osaamisensa ja panoksensa YritysVantaan hallituksen käyttöön. Hallituksessa Piispanen haluaa kehittää YritysVantaan toimintaa siten, että yrittäjät saavat konkreettista apua nykyajan haasteisiin.

Eniten juristilta kysytään neuvonnassa sopimuksista, ja niihin aloittavan yrittäjän onkin syytä panostaa. Tärkeimpiä sopimuksia ovat palvelun tai tuotteen tarjoamiseen liittyvät sopimukset sekä yhtiökumppaneiden kanssa solmittava osakassopimus. Lisää voit lukea esimerkiksi täältä.

 

 

Asianajotoimisto Honkanen & Piispanen yrittäjille ja yrityksille I 050 3740 323

Perustajat

Soita