Miten asianajotoimisto Honkanen & Piispanen palvelee yrityksiä?

 

Täyden palvelun lakiosasto

 

Yrityksen toimintaan liittyy paljon erilaisia oikeudellisia tilanteita, jotka koskettavat laajasti eri oikeudenaloja kuten työoikeus, sopimusoikeus ja yhtiöoikeus. Kannustamme yrityksiä etsimään luotettavan yhteistyökumppanin, joka hallitsee laajasti juridiikan eri osa-alueet. Yhteistyökumppani toimii yrityksen lakiosaston tavoin, joka neuvoo ja auttaa tarvittaessa. Silloin myös budjetointi on helpompaa, kun yhteistyökumppani on tuttu asianajotoimisto.

Me asianajotoimisto Honkanen & Piispasella ajattelemme, että oikeudellisten asioiden hoitamisen tulisi olla asiakkaillemme helppoa, inhimillistä sekä ehdottoman luotettavaa. Meidän toimintamme on proaktiivista eli palveluumme kuuluu tarjota asiakkaillemme eri vaihtoehtoja ja näkökulmia tulevaisuuden yritystoimintaan.

 

Asiakas saa meiltä oikeudellista mielenrauhaa

 

Yhä oikeudellistuvammassa maailmassa helpotamme toimintaanne, kun valtuutatte asianajotoimistomme edustamaan yritystänne oikeudellisissa asioissanne. Edustusvaltuutus eli prokura on yleisvaltuutus, jolla asianajajamme edustavat yhtiötänne ennalta sovituissa oikeustoimissa. Silloin voimme hoitaa yrityksenne viranomaisasioinnit suomi.fi sivustolla, kaupparekisteriasioinnit, yritysperinnän sekä muut erilaiset valtuutukset.

Autamme ja edustamme yritystänne sopimusneuvotteluissa, sopimuksen laadinnassa sekä tarkistamisessa. Edustamme tarvittaessa yritystänne tuomioistuimessa ja vaihtoehtoisissa riidanratkaisumenettelyissä, kuten sovittelussa tai välimiesmenettelyssä. Tarjoamme yrityksellesi yhtiöoikeutta koskevia neuvoja ja asiantuntijalausuntoja.

 

Palvelut yrityksen koon mukaan

 

Muotoilemme palvelumme yrityksenne koon mukaan. Autamme pienistä keskisuuriin yrityksiin sekä toiminimellä toimivia. Aloitamme yrityksenne tarpeiden kartoituksen ilmaisella tapaamisella, missä käymme läpi yrityksen eri osa-alueet. Asianajajamme antavat näkemyksensä, mihin oikeudellisiin asioihin yrityksessänne tulisi erityisesti kiinnittää huomiota. Juttelemme myös toiveista ja tavoitteista, mitä yrityksenne haluaa lakiosastoltaan. Tarjoamme palveluamme myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi sekä espanjaksi.

 

 

 

Asianajotoimisto Honkanen & Piispanen yrittäjille ja yrityksille I 050 3740 323

Perustajat

Soita