Palkataan vakituinen Legal Assistant

Notebook entry


Haluatko ehtiä opiskella oman alan työn ohella ja samalla syventää oppimaasi käytännössä? Haluatko avustaa asianajotoimeksiannoissa? Voitko nähdä itsesi jonain päivänä asianajajana?

Jos vastasit myöntävästi, voit olla hakemamme Legal Assistant.

Me, Asianajotoimisto Honkanen & Co Oy, olemme kahden asianajajan luotettava, tehokas ja ketterä toimisto. Ajamme asiakkaidemme asiaa suurella sydämellä. Kuljemme asiakkaidemme rinnalla kohti parempaa huomista.

Keskitymme yritysoikeuteen. Olemme palvelleet pitkään esimerkiksi logistiikkayrityksiä. Matti Honkasella on vuosikymmenien kokemus erityisesti sopimus- ja yhtiöoikeudesta – Suomessa ja kansainvälisesti. Antti Piispanen on erikoistunut asianajotyössään, tuomioistuinharjoittelussaan ja jatko-opinnoissaan riitojen ratkaisemiseen.

Perustimme toimistomme 2018 tietoisina, että asiakasta mutkattomasti ja asiantuntevasti palvelevalle asianajotoimistolle on tilausta. Työn ja muun elämän tasapaino on meille tärkeää, joten oman toimiston perustaminen oli luonteva askel.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, oppimishalua ja ratkaisukeskeisyyttä. Työ sopii parhaiten oikeustieteen ylioppilaalle, joka on vasta aloittamassa opintojaan tai on opintojensa alkuvaiheessa. Virheetön suomen kielen ja erinomainen englannin kielen kirjallinen taito on välttämätön.

Tarjoamme vakituisen työn, joka sisältää sekä asianajotoimiston rutiinien hoitamista että avustamista toimeksiannoissa. Lukukausina työtä on noin 16 tuntia viikossa. Maksamme palkkaa alan yleisen tason mukaan. Työ alkaa perehdytyksellä, jonka jälkeen voit työskennellä myös joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Toimistomme sijaitsee nykyaikaisissa tiloissa Vantaan Aviapoliksessa hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä.

Hae, jos haluat päästä mukaan auttamaan ja palvelemaan asiakkaitamme sekä oppimaan uutta – opintojasi tukien ja syventäen.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi meille sähköpostitse tai postitse viimeistään 7.6.2019 kello 16.15. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Kutsumme hakijoita haastatteluun kesäkuun aikana. Teemme lopullisen päätöksen viimeistään 5.7.2019. Legal Assistant -työ alkaa 8.8.2019 tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.

Ilmoitus on julkaistu myös oikkaripörssissä.

Jutellaan ja kartoitetaan sinun tarpeesi

 

OTA YHTEYTTÄ