Palveleva lakitoimisto yrityksille pääkaupunkiseudulla

 

Olemme kahden asianajajan luotettava, tehokas ja ketterä toimisto. Ajamme yrityksesi asioita suurella sydämellä. Voit ajatella meitä yrityksesi lakiasianosastona, joka huolehtii liiketoimintasi oikeudellisesta puolesta.

Palvelut yrityksille

 

Ymmärrämme liiketoimintasi ja ratkaisemme yrityksesi oikeudelliset kysymykset luotettavasti, kustannustehokkaasti, ketterästi sekä tavalla, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa.


OTA YHTEYTTÄ:

matti.honkanen@honkanenco.fi

Avustamme yhtiötäsi kaikissa asioissa, kuten yhtiö- ja hallituksen kokouksissa, vastuukysymyksissä sekä yritysjärjestely- ja muutostilanteissa.

Perehdymme yrityksesi liiketoimintaan ja avustamme
liiketoimintaasi edistävien sopimustarpeiden kartoittamisessa sekä erilaisten sopimusten neuvottelemisessa ja laatimisessa.

Olemme erikoistuneet työsopimuksia koskeviin oikeudenkäynteihin.Lisäksi hoidamme muut työnantaja-asiat. Kartoitamme yrityksesi tilanteen ja annamme sen liiketoimintaa tukevan toimenpide-ehdotuksen.

Meillä on vankkaa kokemusta logistiikkaliiketoiminnasta. Avustamme yritystäsi tullauskäytäntöjen ja menettelytapojen suunnittelussa sekä tulliviranomaisen kanssa ilmenneissä erimielisyyksissä.

Selvitämme yrityksesi toimintaan liittyvän korvausvaatimuksen perusteen, vahingosta vastuussa olevat tahot sekä vahingon taloudellisen määrän ja avustamme yritystäsi vahingonkorvausoikeudenkäynnissä.

Sinua kuuntelemalla ymmärrämme yrityksesi tavoitteet ja parhaat ratkaisuvaihtoehdot, jotka ohjaavat meitä yrityksesi etua ajaessamme. Voimme avustaa yritystäsi oikeudenkäynneissä kaikilla edellä mainituilla oikeudenaloilla sekä
rikosasioissa.

Lataa maksuton opas tilaamalla uutiskirjeemme: Yrittäjän sopimusasioiden tarkastuslista.

 

Olemme koonneet yrittäjän sopimusasioiden tarkastuslistalle olennaisimmat asiat, jotka yrittäjän tulee ottaa huomioon sopimusasioissaan. Listan avulla tuore yrittäjä pääsee alkuun ja jo kokeneempi yrittäjä muistuttaa itseään olennaisimmista huomioon otettavista asioista.

 

Lataa opas

Yrittäjän sopimusasioiden tarkastuslista - lataa opas käyttöösi

Todistetusti toimivia oikeudellisia ratkaisuja:

2 Kokenutta asianajajaa

 

679 oikeudenkäyntiä

1500+ asiakasta

 

2000+ hoidettua juttua

Jutellaan ja kartoitetaan sinun tarpeesi

 

OTA YHTEYTTÄ


M

Matti Honkanen

Asianajaja

Matti on erikoistunut sopimus- ja yhtiöoikeuteen. Hänellä on lisäksi laaja kokemus lukuisista talousrikoksia ja tulliasioita sekä työsopimuksia koskevista oikeudenkäynneistä. Matilla on myös pitkä kokemus kansainvälisten asioiden hoitamisesta. Hän on asunut useita vuosia ulkomailla Saksassa, Venäjällä ja viimeksi Espanjassa. Matti palvelee ulkomaisia asiakkaita useilla eri kielillä.

  • Sopimusoikeus
  • Yhtiöoikeus
  • Työoikeus
  • Tullioikeus
A

Antti Piispanen

Varatuomari, toimitusjohtaja, asianajaja

Antti on erikoistunut liikejuridiikkaan, sopimusoikeuteen sekä riitojen ratkaisemiseen. Hänellä on lisäksi runsaasti kokemusta asumisen ja rakentamisen juridiikasta sekä urakkariidoista. Antilla on myös paljon kokemusta vaativista vahingonkorvausta koskevista oikeudenkäynneistä.

  • Yhtiöoikeus
  • Sopimusoikeus
  • Vahingonkorvausoikeus
  • Asuminen ja rakentaminen
  • Työoikeus
  • Perintöoikeus